diumenge, 30 de gener del 2011

Curs de formació gratuït

A causa dels últims esdeveniments en l'àmbit laboral, la secció sindical de CGT Indra Barcelona es congratula de poder oferir-vos els següents cursos:

- Desenvolupament de la voluntat d'associació dels treballadors, independentment del seu sexe, raça, nacionalitat, llengua, idees polítiques o religioses.
- Emancipació dels treballadors i treballadores, mitjançant la conquesta, per ells mateixos, dels mitjans de producció, distribució i consum, i la consecució d'una societat llibertària.
- Eliminació de qualsevol forma d'explotació i d'opressió que atempti contra la llibertat de la persona.
- Pràctiques de suport mutu i de solidaritat entre els treballadors/as, així com la defensa dels seus interessos socioeconòmics immediats.
- Promoció i organització d'activitats encaminades al:
Desenvolupament sistemàtic de la formació professional.
Manteniment de l'equilibri ecològic i la defensa del medi ambient.
Ajuda de tot tipus en favor dels col•lectius, grups, sectors i persones que sofreixin algun tipus de discriminació o marginació social, professional, econòmica, racial, etcètera, a fi de facilitar la seva integració social.
Formació i divulgació cultural de tota índole, en qualsevol àmbit o nivell.
- Fomentar l'estudi i investigació en l'àmbit de les ciències econòmiques i socials per al millor compliment de les finalitats anteriors.

Aquest temari serà impartit el dijous 27 de gener, als Jardinets de Gràcia, a les 17:30h. Es prega màxima puntualitat.

Si no entens perquè t'amplien l'edat de jubilació mentre els polítics i banquers es prejubilen als 50, si t'empitjoren les condicions laborals mentre augmenten els dividends de la teva empresa, si vols mantenir els teus drets, l'única solució és la mobilització! Vine a la vaga el dijous 27 i participa en un esdeveniment de democràcia directa i veritable. La lluita d'avui són els drets de demà.

(Enviat a la plantilla d'Indra Sistemas Barcelona el 26-01-2011)