diumenge, 30 de gener del 2011

27G - Vaga General contra la retallada de les pensions i la reforma laboral.

Demà, 27 de gener, hi ha convocada per CGT, CNT Catalunya, COS i Solidaritat Obrera una Vaga General contra la retallada de les pensions i la reforma laboral.
No compta, doncs, amb el suport dels sindicats majoritaris.

Malgrat això, farem vaga perquè enfront les agressions, la retallada reduïrà les pensions en un 30%, només es pot plantar cara. L'alternativa és claudicar sense condicions.

Cal fer vaga ara. Aquesta vaga es realitza abans que la llei de retallada sigui aprovada pel govern i no tres mesos després quan és molt més difícil cap marxa enrere, com ja s'ha vist amb la reforma laboral i la vaga del 29 de setembre.

Segurament aquesta vaga no tindrà la mateixa incidència que la del passat 29 de setembre. Tanmateix, som moltes les seccions sindicals i comitès d'empresa, en particular els comitè d'empresa de TMB (Transports Municipals de Barcelona), que hem decidit donar suport a la vaga i sí que tindrà incidència.

Cal denunciar la irresponsabilitat dels mitjans de comunicació que estan ignorant completament aquesta convocatòria. No volem ser malpensats, però demà hi haurà vaga i la mobilitat es pot veure reduïda. Si després les coses no van a l'hora les responsabilitats caldrà demanar-les a qui pertoqui. No a les organitzacions que han avisat correctament en forma i en temps, ni als treballadors que hauran exercit el seu legítim (i legal) dret de vaga.

Contra la retallada de les pensions i contra la reforma laboral: Vaga General.
Si lluites pots guanyar. Si no ho fas, perds.

Vaga General
contra la retallada de les pensions
i la reforma laboral.

Demà, dijous 27 de gener.
Manifestació a Barcelona.
Demà, dijous 27 de gener, 17:30h.
Jardinets de Gràcia.

(Enviat a la plantilla d'Indra Sistemas Barcelona el 26-01-2011)