diumenge, 30 de gener del 2011

22G-Manifestació "aturem la retallada de les pensions" - 27G Vaga General

Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou! Les nostres vides no són un negoci - Cap a la Vaga General del 27G

Sota el lema "Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou! Les nostres vides no són un negoci", diferents coordinadores, plataformes i moviments socials de diverses ciutats i comarques de Catalunya han convocat un seguit de mobilitzacions per als dies 20, 21 i 22 de gener.

Si voleu llegir el manifest, el podreu trobar aquí: http://pensionspubliques.wordpress.com/

Manifestació central a Barcelona: dissabte 22 de gener, 17 h, Plaça de Sants
Manifestació a Lleida: el dijous 20 de gener, a les 19 h. davant la Paeria.
Concentració a Girona: el dijous 20 de gener, a les 20 h. al Pont de Pedra
Marxa-manifestació a Cornellà: el divendres 21 de gener, a les 18.30 h. a l’OTG de Sant Ildefons (Av. República Argentina, Metro Sant Ildefons L5)
Manifestació a Reus: el divendres 21 de gener, a les 19.30 h. a la Plaça Catalunya.
Concentració a Terrassa: el divendres 21 de gener, a les 20 h. al Raval de Montserrat.
Cercavila pel barri del Clot (Barcelona): el divendres 21 de gener.

Convoquen: Assemblea de Barcelona, Assemblea de Col·lectius pel Repartiment del Treball i la Riquesa de Lleida, Assemblea pels Drets Socials del Garraf, Assemblea pels Drets Socials del Penedès, Assemblea Popular de Terrassa, Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa del Camp, Mesa Cívica pels Drets Socials de Girona, Moviments socials i sindicals anticapitalistes de Sabadell, Moviments socials i sindicals anticapitalistes del Vallès Oriental, Assemblea Social i Sindical del Baix Llobregat.

Hi donen suport: CGT, CNT, COS, IAC, CoBas, SEPC, Endavant, En Lluita, LI, Revolta Global, CAJEI, CUP, MPS, PCPC i diversos centres socials, casals populars i col·lectius.

(Enviat a la plantilla d'Indra Sistemas Barcelona el 18-01-2011)