dimecres, 9 de novembre del 2011

T'interessa el teu futur professional?

El proper 1 de desembre hi hauran eleccions parcials a Indra Barcelona. A la CGT busquem a
companys interessats a ajudar que la nostra situació laboral millori, que estiguin disposats a emprar una mica del seu temps per ajudar al fet que tots tinguem un treball digne. No és necessita experiència, ja que ens ajudem i aprenem entre tots, només volem ganes i il•lusió i el valor suficient per donar un cop de puny a la taula davant totes les injustícies que veiem dia a dia.

És probable que pensis que el sindicalisme, els comitès i totes aquestes ràncies tradicions no van amb tu ni t'afecten. Però si t'obliguessin a fer hores extres (sense cobrar, i compte amb queixar-se que “on et trobem a tu, en trobem centenars”), si t'obliguessin a estar localitzable 24 hores al dia i 7 dies a la setmana perquè un client s'ha encapritxat amb tu, si et cancel•lessin les vacances perquè un gestor opina que els teus fills són menys importants que “el projecte” o si t'enviessin a treballar al pàrquing (o zulo) perquè a algun cap li molesta veure la teva cara a l'oficina (o perquè aquest dia has decidit portar vaquers en comptes de vestit i corbata), segur que ho veuries d'una altra manera. Sabem que treballar des de l'hospital quan acabes de tenir un fill i s'estan anant els efectes de la epidural és difícil, però és el que hi ha, perquè encara recordes com va començar a enrogir-se la cara del teu responsable quan vas esmentar alguna cosa sobre “permís per maternitat”.

No busquem als qui vulguin salvar el seu cul/coll, perquè per això ja existeixen altres opcions conegudes per tots. Tampoc busquem a qui pretengui perpetuar-se en el noble art de tocar-se els nassos durant les seves hores sindicals (recordem, pagades per tots els treballadors). Ni volem tampoc només paraules, perquè parlar i no fer res sabem fer-ho tots, però treballar per millorar el nostre dia a dia ja requereix una mica d'esforç.

Si vols col•laborar t'oferim formar part de les llistes de candidats per a les properes eleccions. Pots contestar a aquest correu abans del 18 de novembre, i si tens preguntes, estarem encantats de resoldre els teus dubtes.

D'altra banda, el dimarts 15 de Novembre des de les 18:30h, a la sala del comitè (edifici  oc Boronat, planta baixa, a la zona on es reparteixen els tiquets restaurant) tindrem una assemblea pública per respondre els teus dubtes, si és que hi estàs interessat/a.
Probablement després ens anirem a prendre unes birres, encara que ja no podem
prometre que les respostes siguin coherents.


Salut i anarquia.