dijous, 13 d’octubre del 2011

El 15-O prenem els carrers

A tota la CGT de Catalunya: el 15-O prenem els carrers


El 15 d'octubre milers de nosaltres volem passar de la indignació a l'acció. Des de la CGT de Catalunya fem una crida, tots i totes les afiliades i simpatitzants, a promoure, difondre i participar activament a les mobilitzacions d'aquest dissabte 15 d'octubre que tindran lloc a prop de 50 països.

Una vegada més, torna a ser l'hora de sortir al carrer. Ho farem amb la força de saber que som milers i milers arreu els i les que hem perdut la por, milers i milers els i les que reclamem poder decidir directament sobre nosaltres i el nostre futur, amb la lluita i, sobretot, amb la transformació radical d'un sistema polític i econòmic injust.

A Catalunya, hi ha 5 convocatòries pel dia 15-0. Són:

- Barcelona: 17:00 hores, Manifestació, des de la Plaça Catalunya fins a Arc de Triomf (més informació i materials a: www.acampadadebarcelona.org/)

- Girona: 17:00 hores, Taller de Pancartes, Plaça Catalunya. 18:00 hores, Manifestació, des de la Plaça del Barco (més informació i materials a: http://acampadagirona.org/)

- Lleida: 18:30 hores, Manifestació, des de la Plaça Ricard Vinyes (més informació i materials a: http://acampadalleida.blogspot.com/)

- Reus: 11:00 hores Trobada al Punt d'Informació 15-M (C/Sant Joan). 18:00 hores, Manifestació, des del Punt d'Informació 15-M (més informació i materials a: http://assembleareus.info/)

- Tarragona: 17:00 hores, marxes prèvies des de la rotonda de Bonavista, la Rambla de Sant Pere i Sant Pau i la rotonda de la gasolinera de Sant Salvador. 18:00 hores, Manifestació, des de la Plaça Imperial Tarraco (més informació i materials a: http://acampadatgn.wordpress.com/)