dissabte, 9 d’agost del 2008

The Corporation

Com funcionen les corporacions?

Aquest documental en tres parts, que aquí es presenten juntes, ens dóna una visió sobre el concepte de corporació i les seves formes d'existència a la societat.

"The corporation" (2003)
Dirigida per Mark Achbar i Jennifer Abbott. Guió de Joel Bakan. Entrevistes amb Jane Akre, Ray Anderson, Maude Barlow, Chris Barrett, Smedley Darlington Butler, Noam Chomsky, Víctor Hugo Daza, Peter Drucker, Samuel Epstein, Milton Friedman, Kathie Lee Gifford, Naomi Klein, Susan E. Linn, Luke McCabe, Mikela J. Mikael, Robert Monks, Michael Moore, Jonathan Ressler i d'altres.

El film està carregat a www.Veoh.com. Es poden veure els primers 5 minuts en línia o descarregar-la sencera amb el client de Veoh o per enllàç directe en aquesta pàgina.

Per a descarregar la pel·lícula feu click a 'Download options' i s'obrirà una caixa a sota on podreu triar la descàrrega P2P amb el client de Veoh fent click a 'Download video', o bé una descàrrega directa fent click a 'Original Video'.

Es tracta de 697MB, per tant, prepareu-vos per a una descàrrega llarga! El format de vídeo és DivX. Per si us cal el còdec el podeu trobar aquí.



Online Videos by Veoh.com